Wie zijn wij?

Burobas is een interieurarchitectenbureau gespecialiseerd in werk- en zorgomgevingen en het onderwijs. Dit doen we al ruim 20 jaar vol passie en overtuiging. Het team van Burobas bestaat uit twaalf bevlogen vaste medewerkers: architecten, interieurarchitecten, ontwerpers en tekenaars.

Van duurzaamheid tot huiselijkheid, Burobas heeft een eigen visie op wat een interieur een geslaagd interieur maakt. Een goed geslaagd interieur creëer je samen. Van ons kunt u gedurende het ontwerpproces en de bouw van het interieur volledige toewijding verwachten. Daarom werken wij graag voor opdrachtgevers die kritisch en ambitieus zijn. Wij creëren draagvlak binnen de organisatie, zodat er een interieur ontstaat passend bij de organisatie, de werknemers en de gebruikers.

Klik hier voor meer informatie over Burobas.

Wat betekent Burobas voor de nieuwbouw van SWZ Zonhove?

Burobas ontwerpt het interieur voor de gebouwen die in fase 1 worden gebouwd. Het gaat om gebouw A (functie dagbesteding dienstverlening, dagbesteding creatief / hout / kaarsenmakerij, kantoren, ondersteuning & behandeling en tijdelijke huisvesting voor o.a. dagbesteding tijdens herontwikkeling) en gebouw B (functie restaurant, dagbesteding Boerderij, dagbesteding Horeca, activiteitenruimten en facilitair).

Samen met de werkgroepen van SWZ is er gekeken naar de functie, de indeling en de uitstraling van het interieur. Bijvoorbeeld hoe de keuken in het restaurant gaat werken en wat er allemaal plaats gaat vinden in de nieuwe dagbestedingsruimtes.

Ook hebben we laten zien hoe het gebouw er straks van binnenuit gaat zien. Het interieur van Gebouw B is net als het gebouw: stoer, authentiek, speels en functioneel. De boerderij krijgt een echte ‘schuur-ruimte’ met toegang tot de verblijven van de dieren. Het restaurant is straks multifunctioneel te gebruiken. Een flexibele glazen wand zorgt er bijvoorbeeld voor dat tijdens een bijeenkomst of theatervoorstelling het restaurant door kan draaien. Bij een grote bijeenkomst worden de twee ruimtes samengevoegd. Multifunctioneel gebruik stond centraal in het nadenken over de ruimtes in Gebouw B.

We willen een mooie, werkbare, huiselijke en aantrekkelijke ontmoetingsplek voor bewoners, medewerkers en bezoekers. Dat doen we door goed te luisteren naar de behoeften en samen te werken. Wij kijken erg uit naar de uitvoering en het resultaat.