Op 2 juli kregen Wendy, Janne en Colette een prijs uit handen van de architecten Rob van Vugt en Mieke van Herwijnen van Pauwert Architecten voor de mooiste droomkamers. Bewoners mochten hun ideale toekomstige kamer op Zonhove in beeld brengen, wat prachtige kunstwerken opleverden.

Wendy kreeg de eerste prijs met haar ontwerp waarin ze een vrachtwagen met geld van de postcodeloterij afbeeldde en een achtbaan in haar kamer.

Colette, die de derde prijs won, bracht zichzelf in beeld vanaf een terras aan het water, genietend met een drankje. Ze kan er in alle rust vanuit een grote ligstoel een boek lezen of haken. Op haar kamer wil ze een mooie wand met gehaakte spulletjes in Ibiza-stijl. En ze wil graag airco.

Colette vertelt ook over haar andere dromen met betrekking tot het nieuwe Zonhove: “Ik wil veel gezelligheid. Ik wil een mooi verkeersveilig terrein waar ik naar het restaurant kan om te lunchen in mijn pauze. Als ik andere mensen wil ontmoeten wil ik naar een mooie ontmoetingsruimte.”

Rob en Marieke die gevraagd waren te jureren, werden heel blij van de ontwerpen.

Een achtbaan in je kamer of een hangmat in je tuin, dat wil toch iedereen?