Samen bouwen aan een Buitengewoon Zonhove. Een complete vernieuwing van het mooie, maar flink verouderde Zonhove. Ooit was het een droom, die we nu met alle betrokkenen tot werkelijkheid laten komen. ‘Fase 0’ is zo goed als afgerond, we gaan toewerken naar ‘fase 1’. Hieronder meer daarover….

De afgelopen periode
De afgelopen maanden zijn er diverse werkzaamheden op Zonhove geweest. Van het aanleggen van de bouwweg, het plaatsen van de tijdelijke huisvesting en binnenkort de in gebruik name hiervan. Ook zijn diverse plannen nog beter gemaakt, in overleg met de betrokkenen. Deze ‘fase 0’ wordt nu langzaamaan afgerond.

Nieuwe fase
Op dit moment lijkt het iets rustiger op Zonhove. Dit komt omdat er werkzaamheden binnen in de diverse gebouwen plaatsvinden. Ook worden er voorbereidingen getroffen voor de start van fase 1. De komende periode staat namelijk in het teken van de voorbereidingen voor het slopen en het bouwen van fase 1. Hiervoor zijn/worden een aantal vergunningen aangevraagd en/of meldingen ingediend. Hierover is de klankbordgroep geïnformeerd met een brief per e-mail.

Heeft u vragen? Stel ze gerust via nieuwbouwzonhove@swzzorg.nl